Klantcases

Home » Klantcases

Veel Business Analytics projecten leveren niet het verwachte rendement. Wij volgen niet de hype, maar passen Analytics praktisch toe en zorgen voor een positieve businesstransformatie in de organisatie.

Onze klanten

Wij doen niets liever dan onze klanten helpen (en verrassen) met het bedenken, realiseren én implementeren van Analytics-oplossingen. Samen werken aan resultaten om trots op te zijn, daar gaat het bij ons om. Dit heeft geleid tot duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Bekijk hier een aantal uiteenlopende klantcases.

Case DOOH-voorspellingsmodel voor veranderende omstandigheden - Future Facts

Case DOOH-voorspellingsmodel voor veranderende omstandigheden

Voor een DOOH-aanbieder heeft Future Facts een voorspellingsmodel ontwikkeld dat flexibel inspeelt op veranderende omstandigheden en nauwkeurige voorspellingen biedt aan adverteerders.

Lees meer...
PostNL: klaar voor de toekomst met Volume Forecasting Mail - Future Facts

PostNL: klaar voor de toekomst met Volume Forecasting Mail

Lees hoe PostNL klaar is voor de toekomst met Volume Forecasting Mail (VFM), een ambitieus project dat postvolumes voorspelt en het PostNL Mail IT-landschap transformeert.

Lees meer...
Case - fraudedetectie-verzekeringsclaims - Future Facts

Case fraudedetectie verzekeringsclaims

Op verzoek van een verzekeraar heeft Future Facts in korte tijd een systeem ontwikkeld dat, met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in Artificiële Intelligentie (AI), frauduleuze claims veel effectiever detecteert.

Lees meer...
Case - Predictive Customer Churn - Future Facts

Case Predictive Customer Churn

Om grip te krijgen op het behouden van bestaande klanten, heeft Future Facts een telecombedrijf geholpen met het ontwikkelen van een churnvoorspelmodel.

Lees meer...
Case - Realtime pricing - Future Facts

Case Realtime pricing

Door de implementatie van een realtime pricingproces bij een energiemaatschappij kunnen pricinganalisten hun modellen vernieuwen en verbeteren.

Lees meer...
Case - Advanced Analytics Platform - Future Facts

Case Advanced Analytics Platform

Bij een logistiek bedrijf staat Analytics centraal in ieder bedrijfsonderdeel. Future Facts heeft geholpen bij de inrichting van een centraal Advanced Analytics Platform.

Lees meer...
Case - Analytics Center of Excellence - ACE - Future Facts

Case Analytics Center of Excellence (ACE)

Om Business Analytics op een goede manier te organiseren, heeft Future Facts een telecombedrijf geholpen met het inrichten van een Analytics Center of Excellence (ACE).

Lees meer...
Case - Realtime belfraude detectie - Future Facts

Case Realtime belfraude-detectie

Met behulp van een realtime-decisionsysteem heeft Future Facts een telecombedrijf geholpen om belfraude near-realtime te detecteren, beperken en rapporteren.

Lees meer...
Case - onderbouwing van beleid - Future Facts

Case Onderbouwing van beleid

Voor een provinciale overheid heeft Future Facts in een onafhankelijke pilot onderzocht wat de effecten van verschillende beleidsalternatieven zijn.

Lees meer...
Case - Kwaliteitsvalidatie - Future Facts

Case Kwaliteitsvalidatie

Een bedrijf dat een psychologische meting exploiteert, heeft Future Facts ingeschakeld voor het uitvoeren van een onafhankelijk validatief onderzoek dat bewijst dat het bedrijf voldoet aan de laatste normen voor psychologische metingen.

Lees meer...
Case - Voorspellen van studiesucces - Future Facts

Case Voorspellen van studiesucces

Voor een opleidingsinstituut heeft Future Facts een model ontwikkeld waarmee risicovolle studenten vroeg in het proces geïdentificeerd kunnen worden. Dit vertaalt zich naar een bepaalde mate van voorspelbaarheid van studiesucces.

Lees meer...