Klantcases

Home » Klantcases

Veel Business Analytics projecten leveren niet het verwachte rendement. Wij volgen niet de hype, maar passen Analytics praktisch toe en zorgen voor een positieve businesstransformatie in de organisatie.

Onze klanten

Wij doen niets liever dan onze klanten helpen (en verrassen) met het bedenken, realiseren én implementeren van Analytics-oplossingen. Samen werken aan resultaten om trots op te zijn, daar gaat het bij ons om. Dit heeft geleid tot duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Bekijk hier een aantal uiteenlopende klantcases.

APG volgende stap in klantcontact met generatieve AI

APG: volgende stap in klantcontact met generatieve AI

Ontdek hoe APG generatieve AI inzet om klantinteractie te verbeteren door complexe vragen efficiënt op te lossen met een krachtig LLM.

Lees meer...
Optimaliseren van de veestapel op een datagedreven wijze

Optimaliseren van de veestapel op een datagedreven wijze

Ontdek hoe datagedreven technologie de agrarische sector transformeert met realtime monitoring. Het Future Facts MLOps Framework optimaliseert processen voor verbeterde prestaties en resultaten.

Lees meer...
Case DOOH-voorspellingsmodel voor veranderende omstandigheden

Case DOOH-voorspellingsmodel voor veranderende omstandigheden

Voor een DOOH-aanbieder heeft Future Facts Conclusion een voorspellingsmodel ontwikkeld dat flexibel inspeelt op veranderende omstandigheden en nauwkeurige voorspellingen biedt aan adverteerders.

Lees meer...
PostNL: klaar voor de toekomst met Volume Forecasting Mail

PostNL: klaar voor de toekomst met Volume Forecasting Mail

Lees hoe PostNL klaar is voor de toekomst met Volume Forecasting Mail (VFM), een ambitieus project dat postvolumes voorspelt en het PostNL Mail IT-landschap transformeert.

Lees meer...
Case - fraudedetectie-verzekeringsclaims

Case fraudedetectie verzekeringsclaims

Op verzoek van een verzekeraar heeft Future Facts Conclusion in korte tijd een systeem ontwikkeld dat, met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in Artificiële Intelligentie (AI), frauduleuze claims veel effectiever detecteert.

Lees meer...
Case - Predictive Customer Churn

Case Predictive Customer Churn

Om grip te krijgen op het behouden van bestaande klanten, heeft Future Facts Conclusion een telecombedrijf geholpen met het ontwikkelen van een churnvoorspelmodel.

Lees meer...
Case - Realtime pricing

Case Realtime pricing

Door de implementatie van een realtime pricingproces bij een energiemaatschappij kunnen pricinganalisten hun modellen vernieuwen en verbeteren.

Lees meer...
Case - Advanced Analytics Platform

Case Advanced Analytics Platform

Bij een logistiek bedrijf staat Analytics centraal in ieder bedrijfsonderdeel. Future Facts Conclusion heeft geholpen bij de inrichting van een centraal Advanced Analytics Platform.

Lees meer...
Case - Analytics Center of Excellence - ACE

Case Analytics Center of Excellence (ACE)

Om Business Analytics op een goede manier te organiseren, heeft Future Facts Conclusion een telecombedrijf geholpen met het inrichten van een Analytics Center of Excellence (ACE).

Lees meer...
Case - Realtime belfraude detectie

Case Realtime belfraude-detectie

Met behulp van een realtime-decisionsysteem heeft Future Facts Conclusion een telecombedrijf geholpen om belfraude near-realtime te detecteren, beperken en rapporteren.

Lees meer...
Case - onderbouwing van beleid

Case Onderbouwing van beleid

Voor een provinciale overheid heeft Future Facts Conclusion in een onafhankelijke pilot onderzocht wat de effecten van verschillende beleidsalternatieven zijn.

Lees meer...
Case - Kwaliteitsvalidatie

Case Kwaliteitsvalidatie

Een bedrijf dat een psychologische meting exploiteert, heeft Future Facts Conclusion ingeschakeld voor het uitvoeren van een onafhankelijk validatief onderzoek dat bewijst dat het bedrijf voldoet aan de laatste normen voor psychologische metingen.

Lees meer...
Case - Voorspellen van studiesucces

Case Voorspellen van studiesucces

Voor een opleidingsinstituut heeft Future Facts Conclusion een model ontwikkeld waarmee risicovolle studenten vroeg in het proces geïdentificeerd kunnen worden. Dit vertaalt zich naar een bepaalde mate van voorspelbaarheid van studiesucces.

Lees meer...