Spring naar content

Managed Services

Home » Expertisegebieden » Managed Services

Future Facts Conclusion heeft een aantal turn key solutions ontwikkeld voor veelvoorkomende uitdagingen binnen organisaties. Met onze Managed Services ben je verzekerd van 24/7 beschikbaarheid van je AI-modellen door regulier onderhoud en beheer. Onze frameworks bieden direct inzicht en handvatten om verantwoordelijk, transparant en compliant om te gaan met nieuwe technologieën binnen je organisatie. Zo profiteer je optimaal van de businesswaarde tegen een vaste, overzichtelijke investering voor volledige ontzorging.


MLOps Framework

Het belang van Artificial Intelligence (AI-) en Machine Learning (ML-)modellen wordt tegenwoordig door de meeste organisaties onderkend. Dit vereist een bepaalde MLOps-maturity, die in veel gevallen nog ontbreekt. We zien dat er veel modellen worden ontwikkeld, maar dat slechts een enkel model daadwerkelijk in productie wordt genomen of binnen bedrijfskritische processen draait. Wil je jouw organisatie handvatten bieden voor beheersbare groei en modellen optimaal benutten, trainen én onderhouden? Maak dan gebruik van het Future Facts Conclusion MLOps-framework. Dit framework zorgt voor een snelle go-to-market met ML-modellen en brengt de industrialisatietijd terug van meerdere maanden naar enkele uren!

Download de MLOps Framework Factsheet

Data Science Factory

Het vinden en behouden van gekwalificeerde Data Scientists is een uitdaging voor veel organisaties. De schaarste aan deze gespecialiseerde professionals en het hoge verloop binnen Data Science-teams (en daarmee het weglekken van kennis), leiden tot langere doorlooptijden van projecten of zelfs tot volledige stagnatie. Om organisaties hierin volledig te ontzorgen, biedt de Data Science Factory van Future Facts Conclusion directe toegang tot hooggekwalificeerde specialisten. Deze experts kunnen projecten versnellen en succesvol afronden. Hierdoor kunnen de ontwikkelde (zelflerende) modellen daadwerkelijk in productie worden genomen, en een aanzienlijke bijdrage leveren aan het succes van de organisatie.

Download de Data Science Factory Factsheet

Smart Document Processing (SDP)

Is het verwerken van formulieren in jouw organisatie nog altijd een (deels) handmatige activiteit? Maak dan gebruik van Smart Document Processing. Het optimaliseren van dit soort processen levert direct een hoge mate van kostenbesparing op én zorgt voor een sterke daling van het aantal onjuiste beoordelingen. Gedigitaliseerde formulieren worden gevalideerd op juiste gegevens, zoals aanwezigheid van een handtekening en geldige datum van indiening, en worden vervolgens getoetst en verwerkt volgens specifieke business rules. Dit maakt automatische afwijzing of toekenning mogelijk. Processen die zich hier uitermate goed voor lenen zijn o.a. facturatie-, claim- en declaratieprocessen. 

Download de Smart Document Processing (SDP) Factsheet

Computer Vision

Videobeelden (streams) worden steeds meer ingezet om dagelijkse operationele processen efficiënter te maken. Dit geldt bijvoorbeeld voor afvalverwerkers die profiteren van het vroegtijdig herkennen van niet-verbrandbaar afval, of voor verzekeraars die direct de kosten van voertuigschade willen vaststellen, inclusief schadelast, te bestellen onderdelen en reparatietijden. Daarnaast wordt Computer Vision tegenwoordig ook benut voor het analyseren en herkennen van slijtage van belangrijke onderdelen in buitengebieden, waardoor persoonlijke inspecties kunnen worden verminderd. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat we onze expertise op het gebied van Computer Vision steeds breder inzetten.

Download de Computer Vision Factsheet

AI & Ethics Framework

Veel organisaties maken gebruik van algoritmes, of het nu gaat om churn-analyses of complexe ML-modellen gericht op predictive maintenance. Algoritmes moeten op een ethische en verantwoorde manier worden ontwikkeld en gebruikt. Om inzicht te bieden in de mate van risico die de algoritmes binnen jouw organisatie mogelijk met zich meedragen, heeft Future Facts Conclusion een AI & Ethics-framework ontwikkeld. Ons framework biedt een leidraad en praktische aanbevelingen om algoritmes op de juiste wijze te beheren en maatregelen te treffen om ze op een ethisch verantwoorde wijze te classificeren, zodat je organisatie kan profiteren van AI-technologie op een moreel verantwoorde manier.

Download de Computer Vision Factsheet

Heb je vragen over onze Managed Services?

Auteur Joyce Lopulalan

Staat je specifieke onderwerp er niet tussen of heb je een aanvullende vraag over onze Managed Services? Neem vandaag nog contact op met Joyce Lopulalan voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Plan je adviesgesprek
Scroll naar boven