Spring naar content

Innoveren met AI

Home » Expertisegebieden » Innoveren met AI

Data is een vitaal onderdeel van elke moderne businessstrategie en onmisbaar voor het effectief aansturen van je organisatie of afdeling. Future Facts Conclusion slaat de brug tussen je strategische doelstellingen en de dataomgeving. Of het nu gaat om klantgegevens, financiële gegevens, transactiegegevens of procesgegevens, wij helpen je om direct toegevoegde waarde te genereren door het slim benutten van deze data. Denk aan het ontdekken van nieuwe markten, inzicht in nieuwe klantgroepen, nieuwe product-dienstcombinaties of het voorspellen van en anticiperen op klantgedrag.

Op basis van beschikbare historische data en realtime (open) data helpen wij je met de ontwikkeling van Artificial Intelligence (AI-)voorspelmodellen. Met de onafhankelijke en ‘factbased’ onderbouwde inzichten ben je in staat op bestuursniveau te bepalen welke richting je kiest en welke besluiten je neemt. Door de inzet van nieuwe technologie optimaliseer je je huidige processen, waarmee je een efficiëntere en wendbare organisatie realiseert.

Innoveren met AI is niet altijd een vanzelfsprekendheid binnen organisaties. Future Facts Conclusion inspireert, begeleidt en ondersteunt je in dit proces.


Inspiratieworkshop Data & AI

Elke organisatie kan inspiratie gebruiken. Op basis van een intake, waarin we het vraagstuk en de doelen met elkaar vaststellen en – waar mogelijk – de aanwezige data binnen de organisatie verkennen, organiseren wij korte, krachtige workshops om jou en je team te inspireren over de mogelijkheden om te innoveren met data & AI.

Download de Inspiratieworkshop Data & AI Factsheet

Modelvalidatie

Het inzetten van Machine Learning-modellen om diepgaande inzichten te verkrijgen en deze te vertalen naar de juiste (marketing)aanpak is tegenwoordig bij veel organisaties aan de orde. Het toezien op en onderhouden van modellen is een onderdeel dat vaak minder goed is geborgd, terwijl het met de toenemende wet- en regelgeving juist extra aandacht verdient. Met de modelvalidatie van Future Facts Conclusion toetsen we je huidige modellen op zes essentiële onderdelen om te waarborgen dat ze goed functioneren. De uitkomst is een advies over mogelijke verbeteringen.

Download de Modelvalidatie Factsheet

Waardecreatie met Advanced Analytics

Met Advanced Analytics helpen we je om toekomstige trends, gebeurtenissen en gedrag te kunnen voorspellen. Het stelt je als organisatie in staat om te anticiperen op de toekomst en daardoor wendbaarder te worden. Advanced Analytics is breed inzetbaar binnen de organisatie, waaronder marketing, sales, klantenservice en finance, om maar een paar voorbeelden te noemen. Het wordt veelal ingezet om klantprocessen te optimaliseren en bijvoorbeeld fraude te bestrijden. 

Download de Waardecreatie met Advanced Analytics Factsheet

AI Maturity Scan

Wil je als organisatie meer datagedreven werken, dan is het van belang te weten in hoeverre je organisatie hier klaar voor is. Voldoet het huidige IT landschap aan de groei-ambities die je hebt? Zijn je databronnen volledig en van juiste kwaliteit? Sluiten de huidige competenties van je medewerkers voldoende aan op de doelstellingen? En niet onbelangrijk: zijn bestaande algoritmes wel transparant en verklaarbaar? Dit zijn slechts enkele voorbeelden die de data-maturity bepalen. Wij toetsen je organisatie op deze onderdelen en brengen een advies met roadmap uit met verbeterpunten voor toekomstige groei.

Download de AI Maturity Scan Factsheet

Market Technology Scan

De ontwikkelingen op het gebied van technologie, waarmee bedrijfsvoering verder geoptimaliseerd kan worden, volgen elkaar razendsnel op. Maar niet iedere nieuwe ontwikkeling is relevant voor jouw organisatie. Heb je niet de tijd of capaciteit om een Market Technology Scan uit te voeren, maar wil je wel op de hoogte zijn van de laatste relevante ontwikkelingen? Laat ons dan een Market Technology Scan uitvoeren die specifiek is afgestemd op jouw organisatie.

Download de Market Technology Scan Factsheet

Heb je vragen over innoveren met AI?

Auteur Joyce Lopulalan

Staat je specifieke onderwerp er niet tussen of heb je een aanvullende vraag over innoveren met AI? Neem vandaag nog contact op met Joyce Lopulalan voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Plan je adviesgesprek
Scroll naar boven