Spring naar content

Case Advanced Analytics Platform

Home » Klantcases » Case Advanced Analytics Platform

Business Issue

Bij een logistiek bedrijf staat Analytics centraal in ieder bedrijfsonderdeel. Dit leidt tot verspreiding van analisten, kennis, data en tools. Om efficiënt te kunnen werken is een centraal Analytics Platform gewenst.

Aanpak en oplossing

Nadat inzichtelijk is gemaakt wat de bestaande situatie is en wat nodig is om Analytics op goede wijze te implementeren, is er een Cloud Hadoop cluster met de juiste tooling voor Data Scientists geïmplementeerd. Tevens is Privacy by Design ingericht zodat alle analyses controleerbaar en reproduceerbaar zijn voor verantwoording richting de autoriteiten.

Baten

In combinatie met de implementatie van een Analytics Center of Excellence (ACE) zijn de Data Scientists nu in staat snel en adequaat analyses uit te voeren en daarmee businesswaarde te genereren. Doorlooptijden van analysemodellen zijn met 60% verkort van zes naar twee weken. Daarnaast zijn aspecten als versiebeheer en audit trail ingericht voor Productie Analytics.

Meer informatie?

Wil je weten wat Future Facts Conclusion kan betekenen voor je Analytics-platform? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Plan je adviesgesprek

Gerelateerde events

Scroll naar boven