Zoekresultaten

Podcast Heilbron

Put your mouth where your money is

Door Miranda Lenstra / 3 maart 2022 / Reacties uitgeschakeld voor Put your mouth where your money is

Jeroen Luigjes, Head of Data & AI, geeft in deze podcast een aantal praktische tips mee vanuit 1,5 jaar ervaring met datatransformatie bij Heilbron.

Read More

Data, de slimme brandstof voor de energietransitie

Door Miranda Lenstra / 24 februari 2022 / Reacties uitgeschakeld voor Data, de slimme brandstof voor de energietransitie

Peter Dreschler, Change Lead IoT bij Eneco, vertelt in deze podcast over het Smart Energy Grid en over de mogelijkheden en uitdagingen van data die de transitie naar duurzaamheid ondersteunen.

Read More
Podcast Delta Fiber

De slag om de klantaansluiting winnen door beter sturen in de keten

Door Miranda Lenstra / 17 februari 2022 / Reacties uitgeschakeld voor De slag om de klantaansluiting winnen door beter sturen in de keten

Jan Jaap van Mierlo van DELTA Fiber vertelt in deze podcast hoe de juiste informatievoorziening de wendbaarheid van je bedrijf vergroot.

Read More
Podcast Translink

Van check-in/check-out naar voorspelbare reizigersstromen

Door Miranda Lenstra / 15 februari 2022 / Reacties uitgeschakeld voor Van check-in/check-out naar voorspelbare reizigersstromen

De Dataloog heeft Roy van den Berg van Translink en Rob Honing van Hot ITem aan tafel, over betrouwbare data en een wendbaar datafundament.

Read More
Podcast IoT

Build Performance, de voedingsbodem voor groei en potentieel voor smart buildings

Door Miranda Lenstra / 15 februari 2022 / Reacties uitgeschakeld voor Build Performance, de voedingsbodem voor groei en potentieel voor smart buildings

In deze podcast spreekt De Dataloog met Dave Vernooij van Dura Vermeer en Hakan Akdogan van Hot ITem over IoT, sensoring en smart-buildings. Hoe zinvol is het om alles te implementeren en te meten en vooral: wat doe je met al die informatie?

Read More
Podcast: De kansen van de privacywetgeving - Future Facts

Privacy en privacy preserving algoritmes

Door Miranda Lenstra / 26 april 2021 / Reacties uitgeschakeld voor Privacy en privacy preserving algoritmes

Bastiaan Sjardin en Adam Knoop zijn in deze uitzending van De Dataloog te gast, waarin er een reëel beeld wordt geschetst van het nu en de toekomst over privacy concerns.

Read More
Podcast: sturen met data in tijden van Covid-19 - Future Facts

Sturen met data in tijden van Covid-19

Door Miranda Lenstra / 9 juni 2020 / Reacties uitgeschakeld voor Sturen met data in tijden van Covid-19

In deze podcast spreekt De Dataloog met Rob Honing en Adam Knoop over hoe data kan helpen om in tijden van Covid-19 goed te kunnen sturen en kansen te benutten.

Read More
Podcast: het data science proces in de praktijk - Future Facts

Het data science proces in de praktijk

Door Miranda Lenstra / 5 december 2019 / Reacties uitgeschakeld voor Het data science proces in de praktijk

In deze podcast spreekt De Dataloog met Adil Bohoudi en Joost de Jonge van Future Facts over het data science proces in de praktijk, want de theorie kennen we nu wel.

Read More
Podcast: Datawarehouse, data lake en data maturity - Future Facts

De waarde van het datawarehouse, data lake en data maturity

Door Miranda Lenstra / 6 november 2019 / Reacties uitgeschakeld voor De waarde van het datawarehouse, data lake en data maturity

In deze podcast spreekt De Dataloog met Bastiaan Sjardin over de requirements voor een goed opgezet datawarehouse / data lake.

Read More
Podcast: Het Factbased Improvement gedachtegoed - Future Facts

Betere beslissingen met data volgens het Factbased Improvement gedachtegoed

Door Miranda Lenstra / 5 november 2019 / Reacties uitgeschakeld voor Betere beslissingen met data volgens het Factbased Improvement gedachtegoed

In deze podcast spreekt De Dataloog met Raymond van Ek en Adam Knoop over hoe je op feiten gebaseerde beslissingen kunt maken op basis van data.

Read More