Innovatie- en inspiratieworkshop

Wat is de waarde van uw data?

Big data is een hot item. Overal hoort u termen als Predictive Analytics, Data Science, Smart Data, Data-driven Business, Machine Learning en Artificial Intelligence. Data is belangrijk en wordt steeds belangrijker. Nieuwe bedrijven met moderne, op data gebaseerde technologieën verdringen de gevestigde orde. U vraagt zich af wat de impact is voor uw bedrijf en functie. Bestaat deze over 10 jaar nog? U wilt er iets mee, maar weet niet hoe te starten. Welke waarde heeft data in uw situatie en wat zijn de mogelijkheden voor uzelf en uw bedrijf?

Aanpak

In twee workshops op een inspirerende locatie aan het IJ in Amsterdam onderzoeken we samen de kansen in uw branche. Experts van Future Facts die al vele organisaties verder hebben geholpen, vertellen welke trends en mogelijkheden er zijn voor uw organisatietype en welke potentiële waarde deze voor u inhouden. Samen met de ingebrachte kennis van uw bedrijf exploreren we de mogelijkheden die er zijn en komen we tot nieuwe inzichten.

Resultaat

In een derde sessie (presentatievorm) geven we op advanced niveau aan wat de businesscases zijn die we gevonden hebben en adviseren we u welk pad uw organisatie het beste kan volgen.