Spring naar content

Mendix Meetup over AI en ML bij Low Code Company

Home » events » Mendix Meetup over AI en ML bij Low Code Company

Op 18 mei 2021 organiseert Conclusion Low Code Company samen met Future Facts Conclusion een online Mendix Meetup over Artificial Intelligence en Machine Learning. 

Hoewel we omringd worden door AI en machine learning, kan de wereld van kunstmatige intelligentie en machine learning nog steeds overweldigend zijn. Zelfs vanuit het perspectief van een Mendix-ontwikkelaar. In ons dagelijks leven kunnen we AI en Machine Learning niet negeren, het is er bijvoorbeeld wanneer we een foto maken of applicaties maken met Mendix Assist.

Future Facts Conclusion creëert, traint en implementeert ML-modellen in een breed scala aan organisaties. Zo hebben we bijvoorbeeld ook ML in camera’s ingebouwd om objecten en hun onderlinge afstand te bepalen. 

Theorie in praktijk brengen

Tijdens deze meetup geven we je een inleiding op het gebied van Machine Learning. Wat is het, waar kun je het gebruiken of toepassen en hoe kun je het integreren in jouw Mendix-app? We laten je zien hoe je een getraind machine learning-model gebruikt en uitvoert binnen Mendix.

Om de theorie in de praktijk te brengen, hebben we een applicatie gemaakt die een model bevat en kan worden uitgevoerd binnen de context van de Mendix-applicatie en geen verdere integratie met een extern systeem vereist. Er zal een demo van de oplossing zijn, zodat jij ook zelf hiermee aan de slag kunt.

Scroll naar boven