Waarde uit uw data

Brug tussen strategie en data

Data is een vitaal onderdeel van elke moderne business-strategie. Wij slaan de brug tussen uw strategie en uw data. Of het nu gaat om klantgegevens, financiële gegevens, transactiegegevens of procesgegevens, Future Facts helpt u om direct toegevoegde waarde te genereren vanuit de verzamelde data.

Bewezen aanpak

Met onze bewezen aanpak helpen we u al binnen enkele weken aan de juiste inzichten en onderbouwingen voor uw businesscase. Analytics dient op de lange termijn goed  geïntegreerd te worden met uw bedrijfsprocessen en te voldoen aan uw data governance beleid.  Door het inrichten van een Analytics Center of Excellence (ACE) op het juiste niveau binnen de organisatie, zorgt u voor continue analysecapaciteit in relatie tot de organisatiedoelstellingen. Hiermee haalt u maximale waarde uit uw data.

Waarde uit uw data

Aanpak

Als u nog niet precies weet welke waarde u uit uw data kunt halen, dan starten wij met een scan. Deze geeft u meteen inzicht in de extra waarde die vanuit uw data gegenereerd kan worden. Met deze inzichten kunt u direct keuzes maken of nieuw beleid vormen.

Op basis van de scan kunnen wij modellen ontwikkelen die u op ad-hoc-basis in uw processen kunt inzetten. Een model kan bijvoorbeeld een credit-score berekenen, een klantsegmentatie maken, studiesucces voorspellen, etc.

Bewezen modellen zijn het meest krachtig als ze direct geïntegreerd zijn in uw processen. Pricingmodellen moeten uiteindelijk als prijzen op de offertes komen, studenten moeten de juiste begeleiding toegewezen krijgen, een marketeer moet makkelijk de juiste segmentatie kunnen toepassen in zijn campagnes, etc. Future Facts helpt u met het integreren van uw modellen in uw processen.

CASES

Revelante cases waar de dienst Waarde uit uw Data is toegepast:

Onze andere diensten

ONDERBOUW
UW INZICHTEN

Verhoog de kwaliteit van uw besluiten door deze op feiten te baseren.

SUCCESVOL
ORGANISEREN

Breng analytics in uw organisatie naar een hoger niveau met een Analytics Center of Excellence.