OVER ONS

Maak kennis met het managementteam van Future Facts.

Adil Bohoudi

Adil Bohoudi

“Onze drive is groeien en innoveren. Met een gedreven team en onderscheidende aanpak, helpen we onze klanten om business analytics naar een hogere niveau te brengen.”

Laurens Koster

Laurens Koster

“Het uitwerken van een voorspelmodel is nog maar een tussenstation. Minstens zo belangrijk is de implementatie van het model in de organisatie, waarbij je moet zorgen dat het ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden in de bedrijfsprocessen.”

Joost de Jonge

Joost de Jonge

“Wij worden graag uitgedaagd in complexe vraagstukken en zetten dit om in bruikbare resultaten. Met praktische en vakkundige ‘predictive analytics’  leveren wij nieuwe inzichten voor onze klanten.”

Wie is Future Facts?

Wij zijn een partij die met een groot team de volledige Business Analytics kunnen operationaliseren over de hele breedte van het framework. Zo hebben we niet alleen de kennis en slagkracht om een volledige datascience-omgeving in te richten, maar kunnen we dit ook voor een datawarehouse-omgeving. In deze omgevingen worden onderdelen als data governance, data privacy en een volledige toolbox meegenomen en geborgd. Dit doen we bijvoorbeeld in Hadoop.

Future Facts is een dochteronderneming van Hot ITem.
Hot ITem is opgericht in 1998 en heeft een jarenlange ervaring op het gebied van corporate performance management, business intelligence, datawarehousing, procesoptimalisatie en verandermanagement.

Met bijna 200 medewerkers, voornamelijk consultants, organisatiedeskundigen en ICT’ers, voert Hot ITem succesvolle projecten uit voor een diversiteit aan Top 400-opdrachtgevers.

hotitem.nl

Logo Hot ITem

Specialistische Analytics-kennis

Uiteraard maakt Hot ITem gebruik van analytics in haar dienstverlening. Met Future Facts gaan we echter een stap verder. Onze data scientists maken voorspelmodellen die direct ingezet worden in de processen en we zijn gespecialiseerd in het inrichten van Analytics Centers of Excellence (ACE).

Onderscheidend vermogen

Onze drive is de verborgen waarde uit uw data te halen. Wij volgen niet de hype, maar passen analytics praktisch toe. Helaas zien we dat analytics vaak versnipperd, technisch gedreven, zonder visie en niet met de juiste mensen wordt uitgevoerd. Wij zijn ervan overtuigd dat, met de juiste aanpak en mensen, meer waarde gecreëerd kan worden. Future Facts gebruikt een aanpak waarmee u snel resultaten boekt en we tegelijkertijd de verkregen analyse-inzichten implementeren in uw bedrijfsvoering.