11 april: Inspiration Day

Op 11 april organiseert de Hot ITem groep een Inspiration Day. Tijdens deze dag vertellen onze klanten hun uiteenlopende verhalen met als rode draad ‘data’.

Factbased Improvement in een datagedreven organisatie

Hoe realiseer je doorbraken binnen je organisatie en behaal je je doelstellingen? Het begint met inzicht in de waarde en de potentie van je data en mensen. Vanuit dat inzicht kun je overgaan tot actie om het beste eruit te halen. Wij noemen dat ‘Factbased Improvement’ en dat is waar wij ons met de Hot ITem Groep op richten. Met behulp van de nieuwste technologieën en een bewezen aanpak slaan wij de brug tussen business en IT en helpen wij organisaties met de transitie naar datagedreven werken.

Laat je inspireren

Graag inspireren we u op 11 april om u te helpen meer businesswaarde te halen uit data. Verschillende klanten van Future Facts, Hot ITem en HIbrid zullen het podium betreden en hun verhaal doen.

Inschrijven

Op de website van Hot ITem kunt u alvast uw interesse kenbaar maken. Zodra het programma bekend is zullen wij u een uitnodiging sturen en kunt u zich definitief inschrijven.

Ga naar de website van Hot ITem voor de Inspiration Day op 11 april 2019