Future Facts training ‘Data Science in R’ beoordeeld met een 9

Gedurende vier weken is Future Facts één dag per week aan de slag gegaan met een groep cursisten om hen te leren hoe ze data-science-analyses kunnen doen met R. Kennis van R en RStudio vormt de basis van veel Business Analytics-projecten en in deze training zijn de cursisten, na het bestuderen van de theorie, uitgebreid met praktijkoefeningen aan de slag gegaan. Je leert dit het beste door het te doen!

Het programma

De eerste dag stonden verschillende basisvaardigheden en commando’s op het programma. Na een korte terugblik op de eerste sessie werd op dag twee ingegaan op het inlezen en bewerken van data. De tweede dag werd afgesloten met een theoretische introductie in regressie en classificatie. Dag drie stond in het teken van visualisaties. Hoe maak je grafieken in R? Welke verschillende grafieken zijn er en kun je die ook interactief maken? De dag werd afgesloten met steekproefmethoden en tijdreeksanalyses. Op de vierde en laatste dag is verder ingegaan op machine learning. Wat is het verschil tussen supervised en unsupervised learning en hoe verhouden deze zich tot elkaar? Wat zijn de belangrijkste algoritmes en modellen voor een Data Scientist? Wat zijn verschillende maten voor succes van een model?

Trots

Na de afronding ontvingen de deelnemers een mooi certificaat. De cursus van Future Facts werd beoordeeld met een 9, een cijfer waar wij erg trots op zijn.

Ook de training ‘Data Science in R’ volgen?

Wij organiseren de ‘Data Science in R’-training zowel voor individuele deelnemers (in groepsverband) als op incompany-basis op locatie. Wilt u zich inschrijven of meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

Meer nieuws