Future Facts organiseert marketingpitch MARUG

De MARUG Conference is het grootste studenten-marketingcongres van Nederland en zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 8 maart in MartiniPlaza te Groningen. Tijdens deze dag komen studenten en bedrijven met een affiniteit voor marketing samen om ideeën uit te wisselen en interessante vraagstukken omtrent marketing en het thema van de dag te bestuderen.

The jungle of data

Gemiddeld bezoeken 500 studenten en professionals dit congres. De hele dag worden er lezingen, workshops en masterclasses gegeven, die gerelateerd zijn aan het thema van dit jaar: ‘The jungle of data; discover your opportunities’.

Hoe haal je meer waarde uit open data?

Ook dit jaar staat er weer een marketingpitch op het programma en Future Facts is gevraagd om deze dit jaar te verzorgen. Hiervoor leveren we een marketinggerelateerde case aan met als thema: hoe haal je meer waarde uit open data? Studenten krijgen de mogelijkheid deze uit te werken. Op de dag van het congres worden de beste drie uitgewerkte cases op het podium voor het publiek gepresenteerd in de vorm van een pitch. De winnaar zal € 1.000,- ontvangen en mag zijn of haar oplossing dan uitwerken bij Future Facts zelf.

Ga naar MARUG Conference website
Bekijk de marketingpitch

Meer nieuws