Future Facts aanwezig op MARUG 2017

De MARUG Conference is het grootste studenten-marketingcongres van Nederland en zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 7 maart in MartiniPlaza te Groningen. Tijdens deze dag komen studenten en bedrijven met een affiniteit voor marketing samen om ideeën uit te wisselen en interessante vraagstukken omtrent marketing en het thema van de dag te bestuderen.

The Cloud of Connections

Gemiddeld bezoeken 500 studenten en professionals dit congres. Gedurende de dag worden er lezingen, workshops en masterclasses gegeven, die gerelateerd zijn aan het thema van dit jaar: ‘The Cloud of Connections; one click away from your customer’.

Maak kennis met Future Facts

Future Facts is volop aan het groeien. Wij zoeken nieuwe medewerkers met dezelfde passie als wij, die samen met ons deze groei willen meemaken en vormgeven. Kom langs op onze stand in de foyer en laat je informeren over onze organisatie, vacatures, bedrijfscultuur en arbeidsvoorwaarden. We ontmoeten je graag!

 

De MARUG Conference is het grootste studenten-marketingcongres van Nederland en zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 8 maart in MartiniPlaza te Groningen. Tijdens deze dag komen studenten en bedrijven met een affiniteit voor marketing samen om ideeën uit te wisselen en interessante vraagstukken omtrent marketing en het thema van de dag te bestuderen.

The jungle of data

Gemiddeld bezoeken 500 studenten en professionals dit congres. De hele dag worden er lezingen, workshops en masterclasses gegeven, die gerelateerd zijn aan het thema van dit jaar: ‘The jungle of data; discover your opportunities’.

Hoe haal je meer waarde uit open data?

Ook dit jaar staat er weer een marketingpitch op het programma en Future Facts is gevraagd om deze dit jaar te verzorgen. Hiervoor leveren we een marketinggerelateerde case aan met als thema: hoe haal je meer waarde uit open data? Studenten krijgen de mogelijkheid deze uit te werken. Op de dag van het congres worden de beste drie uitgewerkte cases op het podium voor het publiek gepresenteerd in de vorm van een pitch. De winnaar zal € 1.000,- ontvangen en mag zijn of haar oplossing dan uitwerken bij Future Facts zelf.

Ga naar MARUG Conference website
Bekijk onze vacatures

Meer nieuws