Spring naar content

Meer doen met data? Maar hoe dan?

Home » events » Meer doen met data? Maar hoe dan?

Data Science, Big Data, Advanced Analytics… iedereen heeft in de dagelijkse praktijk wel met data te maken. Het kan echter knap lastig zijn om de juiste verbanden te leggen, inzichten te krijgen en daadwerkelijk kansen te herkennen. Hoe kun je meer datagedreven gaan werken? Leer op donderdag 8 december tijdens het webinar van de Mediafederatie van experts en ervaringsdeskundigen!

Programma

In het eerste deel van dit webinar gaat Next Learning Valley in op de potentie van data, en vooral ook de combinatie van verschillende databronnen. Max Mertens neemt jou mee in zijn ervaringen, waarbij je ook zelf aan de slag kan gaan aan de hand van je eigen praktijksituatie.

In het tweede deel van dit webinar neemt Future Facts je verder mee in de mogelijkheden van Customer Engagement. Welke mogelijkheden zijn er? Wat is de impact op je organisatie? Hoe maak je het meetbaar? En hoe richt je dit succesvol in? Aan de hand van een ‘centrale toetsing’ maken we inzichtelijk hoever je organisatie zelf is en aan de hand van voorbeelden geeft Joyce Lopulalan handvatten hoe je succesvol te werk gaat in je eigen organisatie.

Voor wie?

Voor innovatiemanagers, (hoofd)redacteuren, productontwikkelaars, communicatie-, product-, community-, social media, brand- en marketingmanagers, uitgevers, business developers, marketeers, L&D’ers, werkzaam in de uitgeverij branche.

Aanmelden

Aanmelden voor dit webinar kan via deze link.

Scroll naar boven