Spring naar content

Innovatief netwerken in het inspirerende Amsterdamse Bos

Home » events » Innovatief netwerken in het inspirerende Amsterdamse Bos

Welke kansen bieden Artificial Intelligence, Machine Learning en Data Science voor jouw organisatie? Inspirerend, strategisch en verbindend zijn de kernwoorden van deze speeddate-wandeling van het gezamenlijke evenement van Future Facts Conclusion met MeerBusiness op 24 juni in het Amsterdamse Bos.

De versoepeling zet door en het weer wordt beter, dus een mooi moment om al wandelend over innovaties en kansen te praten. Wij nodigen je uit om op 24 juni mee te wandelen en van gedachten te wisselen over Artificial Intelligence, Machine Learning en Data Science. Wat weet je al over deze innoverende technieken? Wat betekent dit voor jouw bedrijf: de kansen en/of bedreigingen?

Presentaties vanaf de zeepkist

Gedurende de wandeling kun je op twee momenten een korte presentatie aanschouwen vanaf de ‘zeepkist’. Deze presentaties geven stof voor discussie voor het volgende deel van de wandeling. De onderwerpen van de korte presentaties zijn:

 • Ethics & Artificial Intelligence
  Waar ligt de grens van de ethiek? Wat is acceptabel?
 • Machine Learning Operations
  De schaalbaarheid en continuïteit van ML. Het ontwikkelen van ML-modellen is een mooie start, maar hoe houd je deze innovatie vast, hoe verbeter je de modellen en hoe zorg je dat het organisatiebreed wordt gedragen?
 • Internet of Things & Artificial Intelligence
  Er is een scheidsvlak, daar waar IoT en AI elkaar versterken. Dit zijn twee onderwerpen waarover veel wordt gesproken, maar waar kunnen zij elkaar versterken en waar zit de meerwaarde?
 • Klantcontact & Artificial Intelligence
  Er gaat een nieuwe wereld open op het gebied van klantcontact. Al eens gedacht aan spraak- en/of beeld-emotieherkenning bij klantcontacten?

We zien je graag op 24 juni tussen 15.00 en 17.00 uur!

Scroll naar boven