Spring naar content

GenAI-workshop bij de Nationale Politie

Home » events » GenAI-workshop bij de Nationale Politie

Op 11 juni verzorgt Future Facts Conclusion een hands-on GenAI-workshop bij de Nationale Politie. Op deze dag komen alle dataspecialisten tezamen voor inspirerende presentaties, toffe topics en workshops met de nieuwste GenAI-technieken.

Retrieval Augmented Generation (RAG)

Future Facts Conclusion organiseert een van de workshops waarbij de deelnemers de limieten van Retrieval Augmented Generation (RAG) gaan verkennen. De openbare data die hierbij gebruikt wordt, komt van de rechtspraak.

Met behulp van opdrachten zullen de deelnemers leren wat de voordelen zijn van RAG ten opzichte van een Large Language Model. Denk hierbij aan het matchen van cases waar kenmerken, plaats delicten of dadereigenschappen overeenkomen maar anders zijn opgeschreven: blonde dame versus een vrouw met licht haar. Met RAG kun je gemakkelijk alle uitspraken uit de gigantische database opzoeken die aan deze keywords voldoen. Met deze workshop worden de dataspecialisten geïnspireerd over de kracht van RAG en hoe dit op een verantwoorde en ethische manier geïmplementeerd kan worden binnen hun domein.

Meer weten?

Dit is een besloten event. Wil je meer informatie of zelf deelnemen aan een GenAI workshop? neem dan contact op met Joyce Lopulalan.

Scroll naar boven