Spring naar content

European Women in Technology

Home » events » European Women in Technology

Op 26 en 27 juni 2024 is Future Facts als partner aanwezig op European Women in Technology. Dit evenement, dat voor de 7e keer plaatsvindt, brengt meer dan 4.500 vrouwen, ondervertegenwoordigde tech-professionals en bondgenoten samen.

Digital X Human

Laat je inspireren door nieuwe connecties en verhalen die draaien om empowerment, diversiteit en excellentie. Het thema van dit jaar is ‘Digital X Human’; Samen onderzoeken we hoe technologie en menselijk potentieel kunnen samenwerken voor een duurzame en inclusieve toekomst.

Workshop van Future Facts

Onze collega’s Joyce Lopulalan en Nicola Fitzsimons geven een workshop getiteld “How to Successfully Unlock (Gen)AI Potential for Your Company”. In deze sessie leer je hoe je kansen voor (Gen)AI binnen je organisatie kunt herkennen en benutten. De workshop biedt inspiratie over de mogelijkheden van (Gen)AI, methoden om effectief ideeën te genereren, en een roadmap voor succesvolle implementatie. Deze sessie is ideaal voor professionals in Data Science die klaar zijn om de eerste stappen te zetten in de succesvolle lancering van (Gen)AI-oplossingen.

Aanmelden

Mis deze kans niet en meld je direct aan! We hopen je te zien op European Women in Technology 2024!

Scroll naar boven