Spring naar content

Big Data Expo 2023

Home » events » Big Data Expo 2023

Op 12 en 13 september 2023 is Future Facts Conclusion als partner aanwezig op de Big Data Expo in de Jaarbeurs Utrecht. De Big Data Expo is hét #1 data-event van het jaar. Of je nu al een vergevorderde datastrategie hebt ontwikkeld of je organisatie juist de eerste stappen wil zetten richting een datagedreven onderneming; Big Data Expo reikt jou de oplossingen om de volgende stap te zetten.

Laat je inspireren

Je vindt oplossingen op het gebied van cloud computing tot data visualization en van data security tot ML/AI. Laat je inspireren en adviseren door de 100+ exposanten over de juiste data tools, spar samen over uiteenlopende vraagstukken en deel expertise en ervaringen. Het lezingenprogramma zit boordevol presentaties met inspirerende cases, herkenbare uitdagingen en direct toepasbare tips. 

Create the future based on facts

Uiteraard kunnen wij als Future Facts Conclusion, specialist in Business Analytics-dienstverlening, niet ontbreken op dit event. De data engineers en data scientists van Future Facts Conclusion maken modellen die direct ingezet worden in de processen waardoor er direct meerwaarde uit data kan worden gehaald. Denk aan het ontdekken van nieuwe markten, inzicht in nieuwe klantgroepen, nieuwe product-dienstcombinaties of het voorspellen van en anticiperen op klantgedrag.

Kom langs op onze stand en we vertellen je er alles over!

Aanmelden

Je vindt Future Facts Conclusion op stand 33.
Bemachtig hier je gratis toegangskaartje.

Scroll naar boven