Business Analytics Proof of Concept

Zit er waarde in mijn data?

Op elk congres wordt gesproken over de waarde van data. Bedrijven als Uber, Airbnb en Amazon zijn er groot mee geworden, wat dichter bij huis zijn dit Bol.com en Coolblue. Zelf beschikt u ook over data, maar u vindt het lastig in te schatten wat de waarde hiervan is. Waar moet u beginnen om dit aan te tonen?

Aanpak

Samen met experts van Future Facts bekijken we welke data uw organisatie bezit en welke businesscases er spelen. Gezamenlijk selecteren we hier één case uit. Op door Future Facts beschikbaar gestelde software en infrastructuur gaan Data Scientists van Future Facts samen met uw mensen aan de slag met uw eigen data.

Resultaat

Op basis van deze case wordt uw data geanalyseerd en aangetoond welke waarde er in uw data zit. Future Facts staat voor het daadwerkelijk implementeren van Business Analytics in de operatie, voor zover mogelijk zullen we dat hier ook toepassen. Daarnaast wordt een eindrapport opgeleverd en gepresenteerd waarin dit helder beschreven staat en wat de volgende stappen zijn voor uw organisatie.