Big Data & Analytics 2017

Op 10 oktober 2017 is Future Facts partner van het congres ‘Big Data & Analytics 2017’ van Heliview.

Waarde uit data

Het toepassen van analytics is binnen organisaties een aantal jaar onderweg. De hype in het gebruik van Big Data is voorbij en het is tijd dat de data vertaald wordt naar businesscases en mogelijkheden. In plaats van gedreven door concrete vragen vanuit de business, werken meer organisaties andersom en kijken waar waarde gecreëerd kan worden in de data. Tijdens dit congres krijgt u antwoord op de vraag: wat vraagt de stap van een verdere professionalisering van analytics binnen mijn organisatie en hoe kan ik dit toepassen in mijn bedrijfsvoering?

‘How analytics enables business!’

Het centrale thema van het congres is: ‘How analytics enables business!’. Tijdens dit congres geven we een aantal perspectieven mee en gaan we in op kennis, inspiratie en technologie (demo’s) om de volgende professionaliseringsslag te maken door de inzet van advanced analytics:

  • Wat is ervoor nodig aan zowel de menselijke, procesmatige als technologische kant om de stap naar het gebruik van Big Data & Analytics 2.0 te maken?
  • Wat zijn de leerpunten en valkuilen van organisaties met ervaring op het gebied van big data toepassingen, advanced analytics en technologie die zich begint te bewijzen?

Break-outsessie Future Facts: de nieuwe weg naar waardecreatie

Hoe zorgt u dat analytics in uw organisatie verder gaat dan een laboratoriumomgeving en daadwerkelijk businesswaarde oplevert? In de break-outsessie van Future Facts zullen Adil Bohoudi en Laurens Koster aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien hoe wij dat samen met onze klanten hebben aangepakt: de nieuwe weg naar waardecreatie.

 

Ga naar de congrespagina van Heliview

Meer nieuws