Hot ITem lanceert Future Facts: specialist in Business Analytics

Hot ITem geeft extra focus aan business analytics met Future Facts B.V. Hiermee geeft het Business Intelligence bedrijf uit Amsterdam antwoord op de groeiende vraag naar gespecialiseerde diensten op het gebied van analytics en big data.

Hot ITem, specialist op het gebied van performance improvement, maakt gebruik van analytics in haar dienstverlening. Future Facts gaat nog een stap verder. De data scientists van Future Facts maken voorspelmodellen die direct ingezet worden in de processen en zijn gespecialiseerd in het organiseren van business analytics binnen bedrijven en overheden. Door deze focus kan er meer waarde uit data worden gehaald.

Future Facts is het antwoord op versnipperde, technisch gedreven en niet renderende analyticsprojecten. Bedrijven worstelen met het business analytics vraagstuk, projecten worden veelal gedreven vanuit technologische hypes of niet met de juiste mensen en middelen uitgevoerd. De focus van Future Facts ligt op het praktisch en winstgevend toepassen van analytics. Future Facts heeft een onderscheidende aanpak waarmee snel resultaten worden geboekt.

Het managementteam van Future Facts bestaat uit Adil Bohoudi, Joost de Jonge en Laurens Koster, die allen meer dan 10 jaar werkervaring in het business analytics werkveld hebben.

 Lees meer over het team van Future Facts
 Ga naar de website van Hot ITem

Meer nieuws